Publicaties van Hiddo Velsink

De afstudeerscriptie uit 1983, getiteld "Linearisatie van waarnemingsvergelijkingen in de driedimensionale geodesie"

De eerste publicatie van het promotieonderzoek werd gepresenteerd tijdens GeoMonitoring 2012 in februari 2012 met als titel "Who says that the Netherlands are subsiding? Towards a taxonomy of governance arrangements for geodetic deformation measurements".

Drie peer-reviewed artikelen zijn sindsdien verschenen.

In het laatste nummer van 2015 van het tijdschrift Survey Review is het peer-reviewde artikel "Extendable linearised adjustment model for deformation analysis" geplaatst. Het artikel heeft open access, wat betekent dat het zonder kosten is te verkrijgen.

In het nummer van november 2015 van het Journal of Geodesy is het peer-reviewde artikel "On the deformation analysis of point fields" geplaatst. Het artikel heeft open access, wat betekent dat het zonder kosten is te verkrijgen.

In het Journal of Applied Geodesy is het peer-reviewde artikel "Time Series Analysis of 3D Coordinates Using Nonstochastic Observations" online geplaatst. Het artikel wordt gepresenteerd op 30 maart 2016 tijdens het 3rd Joint International Symposium on Deformation Monitoring in Wenen.

Nederlands

Nederlands

English

English

Esperanto

Esperanto